بازار تجریش تهران
از دیدنی های شهر تهران، می توانیم به بازار تجریش اشاره کنیم که با داشتن تنوع بالا از نظر کالا و ضنایع دستی و وجود رنج قیمت های مختلف برای محصولات موجود در آن، به یکی از بهترین بازار ها و مراکز خرید تهران تبدیل شده است.
بازار تجریش تهران که در قلب محله تاریخی تجریش و در فاصله ای نزدیک به امامزاده صالح (ع) واقع شده است، همانند دیگر بازار های سنتی از بخش های مختلفی از جمله حسینیه و مسجد و سوق های کوچک تشکیل شده است. هم چنین یک میدان سرپوشیده میوه و تره بار نیز در این محل وجود دارد که طرفداران زیادی بین گردشگران داخلی و خارجی به خود اختصاص داده است.
این میدان سرپوشیده میوه و تره بار، در هر فصل از سال، انواع میوه جات و سبزیجات را به فروش می رساند. حتی میوه ها و سبزی هایی که چندان در دسترس نیستند و یا فصل آن ها نمی باشد!
علاوه بر این، پاساژ های متعددی نظیر پاساژ قائم در مجاورت بازار تجریش ساخته شده است که می توانید ساعاتی را برای گشت و گذار در آن ها در نظر بگیرید و دیگر مایحتاج خود را از واحد های تجاری آن ها خریداری کنید.
برای این که اطلاعات کاملی را در مورد بازار تجریش تهران به دست آورید، با من بیا در ادامه به صورت کامل به معرفی و بررسی آن پرداخته است و در نهایت مکان های دیدنی نزدیک به آن را نام برده است. با ما همراه باشید.
معرفی بازار تجریش شهر تهران
بازار سر پوشیده تجریش از معروف ترین بازار های قدیمی پایتخت به حساب می آید که حتی گردش و گشت و گذار در آن نیز لذت بخش می باشد. گردشگران داخلی و خارجی بسیاری در زمان سفر به شهر تهران، بازدید از این بازار را در برنامه خود قرار می دهند. به طوری که این محل برای افراد زیادی به عنوان یکی از خاطره انگیز ترین مکان های دیدنی پایتخت به شمار می آید.

بازار تجریش، در شمال تهران و در منطقه شمیرانات واقع شده است و باعث اتصال پیدا کردن دو محله قدیمی سرپل و تجریش به یکدیگر شده است. بازار تجریش از یک طرف به میدان تجریش و از سوی دیگر به میدان قدس و مترو تجریش ختم می شود. علاوه بر این، امامزاده صالح (ع) در بخش انتهایی این بازار قرار دارد.
بازدید کنندگان زیادی به منظور گردش و خرید و گشت و گذار به این بازار مراجعه می کنند که با نزدیک شدن نزدیک شدن به ساعت های پایانی روز، تحرک و هیاهوی این بازار سرپوشیده دو چندان می شود.
از مهم ترین ویژگی های بازار تجریش تهران، پاکیزگی و نظافت آن می باشد. به گونه ای که در هر ساعت از روز وارد آن شوید، با فضایی بسیار تمیز و دلنشین مواجه خواهید شد. این بازار از 400 باب مغازه و واحد تجاری تشکیل شده است که محصولات و کالا های زیادی را با تنوع بالا به فروش می رسانند. به همین دلیل در زمان خرید کالای مورد نیاز خود، گزینه های متعددی را پیش رو خواهید داشت که هر کدام رنج قیمتی متفاوت دارند و حق انتخاب مناسبی را در اختیار شما قرار می دهند.
انواع کالا ها که خوراکی های تازه و خوشمزه، ظروف مسی، خشکبار، ادویه، ترشی، لباس های زنانه و مردانه و… را شامل می شوند، در بازار تجریش به فروش می رسند. علاوه بر این، با رفتن به این بازار می توانید از امامزاده صالح (ع)، تکیه تجریش، پاساژ قائم و دیگر دیدنی های نزدیک به آن نیز بازید نمایید.
وارد شدن به بازار تجریش تهران از کنار پایانه اتوبوسرانی و چند قدمی ایستگاه مترو تجریش امکان پذیر می باشد. ضمن این که از طریق پاساژ قائم نیز امکان دسترسی و ورود به آن فراهم شده است. هم چنین بخشی از این بازار به امامزاده صالح (ع) راه پیدا می کند.
بازار سنتی تجریش تهران
بازار تجریش نه تنها به عنوان محلی برای تجارت و داد و ستد شناخته می شود، بلکه یک مرکز فرهنگی و اجتماعی نیز به شمار می آید. در واقع، ترکیب بازار، مساجد، امامزاده، تکیه ها و شهرداری در یک محله، درست به ارگ در شهر های اسلامی شبیه می باشد.

این بازار بعد از مرمت و بازسازی، جلوه بسیار زیبا تری به خود گرفته است. به طوری که نمونه کوچک تری از بازار بزرگ تهران را در ذهن تداعی می کند و کاشی کاری های سردر مغازه ها، رنگ و بوی معماری سنتی ایرانی را به این بازار هدیه کرده اند.
علاوه بر قسمت دالان مانند و مسقف بازار، بخش خارجی آن به سمت ورودی پایانه اتوبوسرانی می باشد که جنب و جوش خاصی دارد و اگر در فصل تابستان به این بخش بروید، سینی های بزرگ پر شده از تمشک از شما دلبری خواهند کرد!
بازار تجریش کجا است؟
بازار تجریش در حد فاصل میدان قدس و میدان تجریش در منطقه شمیرانات تهران واقع شده است که از هر دو میدان می توانید به این بازار ورود پیدا کنید. برای این که بتوانید برای بازدید از بازار تجریش به سمت آن حرکت کنید، دسترسی های مختلفی وجود دارد که شامل خودرو شخصی، تاکسی، اتوبوس و مترو می شود.

در صورتی که سوار خطر مترو تجریش – کهریزک شوید، می توانید در آخرین ایستگاه، یعنی ایستگاه تجریش پیاده شوید. سپس با خارج شدن از ایستگاه، با چند قدم پیاده روی، به ورودی بازار تجریش برسید.
تاکسی های زیادی نیز از نقاط مختلف شهر تهران به میدان قدس و میدان تجریش تردد می کنند که امکان بازدید از بازار تجریش را برای شما فراهم خواهند کرد.
البته اتوبوس های بی آر تی مسیر راه آهن – تجریش و هم چنین اتوبوس های خط رسالت – قدس، از بهترین گزینه ها برای بازدید از بازار تجریش به شما می آیند.
اما اگر تصمیم دارید با خودرو شخصی برای بازدید از بازار تجریش تهران عازم شوید، می توانید از طریق یکی از خیابان های ولیعصر، نیاوران و محله زعفرانیه، خود را به میدان قدس و یا تجریش برسانید. البته امکان پارک خودرو در پارکنیگ های حوالی بازار و میدان تجریش را دارید. با این حال، به دلیل رفت و آمد و تراکم جمعیت بالا در محدوده بازار تجریش، ممکن است برای پیدا کردن جای پارک کمی معطل شوید!
بررسی تاریخچه بازار تجریش
قدمت بازار تجریش به 70 سال پیش باز می گردد و حدود همین مقدار تخمین زده شده است. با این حال، کسبه قدیمی می گویند که این بازار قدمتی بالغ بر 150 سال دارد. البته وجود سازه هایی مانند تکیه معروف بازار تجریش با قدمتی 200 سال، نشان می دهد که این محل بسیار قدیمی تر از چیزی است که گفته می شود!
تاریخچه بازار تجریش تهران، ارتباط مستقیمی با نحوه رشد و توسعه محله تجریش دارد. در واقع این محله به شکلی نبوده و بیش تر از باغ ها و خانه های ییلاقی بزرگ و روستا ها تشکیل می شد.
عشایر و مردم در طول فصل بهار و تابستان، از آب و هوای مطبوع این منطقه ییلاقی استفاده می نمودند. در همین زمان، کارگر هایی از طالقان، ارستان، نطنز، نایین و… به این منطقه می آمدند تا برای امرار معاش، در باغ های آن مشغول به کار شوند که با گذشت زمان، در تجریش ماندگار شدند.

پس از این که رضا شاه، دربند را به عنوان ییلاق خود انتخاب کرد، تجریش رونق و توسعه بیش تری پیدا کرد. به همین دلیل، جاده قدیم شمیران تا میدان تجریش ساخته شد و ایستگاه های اتوبوس و سواری جایگزین چارپایان شدند.
با درنظر گرفتن روند رو به رشد منطقه تجریش، رفت و آمد مردم تهران به این منطقه نیز افزایش پیدا کرد. از این رو برخی از اهالی با زدن غرفه در حوالی تکیه تجریش، به فروش میوه های باغ های تجریش، ازگل، دارآباد، فرمانیه و… مشغول شدند.
در این میان غرفه های کار های تجاری نیز فعالیت خود را آغاز کردند و بعد ها آن ها را در ازای پرداخت یک تا پنج تومان در ماه اجاره می دادند. با رونق بازار تجریش، تعداد حجره ها و مشاغل این بازار نیز بیش تر شد و از لبنیاتی تا قصابی، بقالی، پارچه فروشی، آهنگری، عطاری و قهوه خانه و… در این محل فعالیت داشتند.
تا حدود بیش از 50 سال پیش، کل بازار روباز بود و به همین دلیل روباز بودن بازار تجریش، در فصول سرد سال و بارش سنگین برف تعطیل می شد. در نتیجه کسبه بازار تصمیم به ساخت سقف چوبی برای بازار گرفتند و مغازه های خود را با تیر چوبی، خشت و گل و سقف شیروانی پوشاندند.
سقف های آهنی و یکپارچه در سال 1352 جای سقف چوبی و حلبی را گرفتند که تا همین چند سال پیش حضور آن ها در بازار تجریش دیده می شد. در نهایت، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، طی مرمت بازار، شکل و شمایل سنتی به آن داد و مغازه ها را با کتیبه های کاشی کاری سنتی تزیین نمود و بازار را به شکل امروزی درآورد.
کالا های بازار تجریش تهران
در بازار تجریش می توانید اجناس و کالا های متنوع و متفاوتی را تهیه نمایید. در واقع از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در این بازار به فروش می رسد.
بازار تجریش از مغازه های ساعت فروشی و نانوایی گرفته تا طلا فروشی، لوازم الکترونیکی، پارچه فروشی، عروسک های خارجی، کتاب دعا، کیف و کفش، وسایل برقی، لباس و… را در خود جای داده است و هر مغازه محصول و کالا های خود را ارائه می دهد.
در ادامه سعی کرده ایم برخی از آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و زمینه فعالیت آن ها را برای شما شرح دهیم.
صنایع دستی: انواع و اقسام صنایع دستی از گوشه و کنار ایران در این محل عرضه می شود. ترمه یزد، خاتم، مینا و ظروف مس اصفهان، سفال همدان، گلیم و جاجیم کردستان، ظروف مسی و… از معروف ترین صنایع دستی به شمار می آیند که می توانید آن ها را در بازار تجریش پیدا کنید.

ادویه: یکی از مغازه هایی که در زمان گشت و گذار در بازار تجریش، با عطر و بویی که دارد، حواس شما را به خود جلب می کند، مغازه های ادویه فروشی و عطاری می باشد که تنوع رنگ و اسم آن ها باعث حیرت زدگی شما خواهد شد و برای خرید سردرگم خواهید ماند! این کسب و کار ها جزو پر رونق ترین مغازه های بازار می باشند. چرا که افراد زیادی ادویه های مورد نیاز خود را از این محل خریداری می کنند.

آجیل و خشکبار: شما می توانید از بازار تجریش آجیل و خشکبار درجه یک و مرغوب اعم از پسته دامغان و رفسنجان، زعفران خراسان و شیرینی و گز اصفهان و… را تهیه نمایید که در مغازه های متعددی به فروش می رسند. پر طرفدار ترین سوغاتی میان گردشگران خارجی، پسته و زعفران می باشد که بدون آن ها سفر به ایران خود را کامل نمی کنند.
زیورآلات و تسبیح: برای این که یادگاری خوبی از بازار تجریش را با خود همراه کنید، می توانید به سراغ خرید تسبیح و زیور آلات بروید.
ترشی: یکی از بخش های خوشمزه و اشتها برانگیز که با رنگ و لعاب خود چشم های شما را خیره خواهد کرد، مغاره های فروش ترشی می باشد. این مغازه ها طیف مختلفی از محصولات ترش و رنگارنگ را در خود جای داده اند. به طوری که هر بار با شکل و اسم جدیدی از ترشی ها مواجه خواهید شد!

بازار میوه تجریش
بوی تازگی و طراوت میوه و تره بار بازار تجریش، هر بازدید کننده ای را به وجد می آورد. به خصوص میوه های کمیابی مانند بلوبری مکزیکی و آووکادو آمریکایی که شاید حتی اسم آن ها را نیز نشنیده باشید و شبیه به آن ها را در هیچ جای دیگر مشاهده نکرده اید! علاوه بر این، به طور معمول هر میوه ای که فصل آن تمام می شود را می توان در بازار تجریش پیدا کرد!

میوه های این بازار از بهترین کیفیت در بین دیگر بازار های تره بار شهر تهران برخوردار شده اند. اغلب آن ها با دستمال خیس و یا واکس مخصوص میوه تمیز و براق می شوند تا هم جذابیت ظاهری بیش تری پیدا کنند و هم ماندگاری بالا تری برای آن ها ایجاد شود. فروشنده ها با چنان سلیقه ای این میوه ها را چیدمان کرده اند که بدون تردید وسوسه می شوید تا کمی از آن ها را خریداری کنید و از مزه جذاب هر کدام لذت ببرید.
مراکز خرید مجاور بازار تجریش تهران
علاوه بر مغازه های متعددی که در بازار سنتی و سرپوشیده تجریش فعالیت می کنند، برخی از دیگر مراکز خرید تهران، مانند پاساژ قائم، البرز و بعثت نیز در فاصله ای کوتاه از بازار تجریش، فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، لوازم آرایشی، صنایع دستی، عطر و… را انجام می دهد که بازدید و گشت و گذار در آن ها چندان خالی از لطف نبوده و لحظات جذابی را برای شما ایجاد خواهند کرد. البته اجناس و کالا هایی که در این مراکز خرید به فروش می رسند، به طور معمول گران قیمت تر از بازار تجریش می باشند.
مساجد مشهور بازار تجریش
سه مسجد در بازار تجریش وجود دارد که در نزدیکی تکیه تجریش قرار گرفته اند. در روزگاران قدیم رسم بود که در نزدیکی بازار ها، مدرسه و مسجد بنا کنند. امری که برای بازار سرپوشیده تجریش نیز رخ داده است.

مسجد صاحب الزمان یا مسجد خان، مسجد سید الشهدا و مسجد اعظم این امکان را برای بازدید کنندگان فراهم کرده اند تا در زمان اذان، به منظور اقامه نماز به این مسجد ها مراجعه کنند.
غذاخوری های بازار تجریش
چندین رستوران سنتی، کبابی، کافی شاپ و فست فود در فاصله ای کوتاه از بازار تجریش واقع شده اند که پس از گشت و گذار در بازار، انتخاب های خوبی برای رفع خشتگی و گرسنگی به شمار می آیند. علاوه بر این می توانید، جگر، آش، کله پاچه و حلیم نیز میل نمایید.
در طول شکم گردی خود در فصل زمستان، حتما با مغازه های فروش لبو و باقالی مواجه خواهید شد که در سرمای هوای این منطقه حسابی دلچسب خواهند بود. در صورتی که در فصل گرم تابستان به تجریش بروید، آب میوه و بستنی می تواند گرمای هوا را برای شما قابل تحمل تر کند!
امامزاده صالح (ع)
امامزاده صالح (ع) در نزدیکی بازار سرپوشیده تجریش واقع شده است و به نوعی مرکز معنوی این بازار به حساب می آید. عده زیادی از بازدید کنندگان بازار، برای عبادت و زیارت به این امامزاده نیز سری می زنند. بدون تردید فضای آرام و روحانی امامزاده صالح، روحتان را جلا می دهد و خستگی راه را از تن بیرون می کند.

امامزاده صالح (ع) از فرزندان امام موسی کاظم (ع) می باشد. بر اساس کتیبه های پیدا شده در این محل، قدمت بنای اولیه امامزاده به سال 700 هجری قمری باز می گردد و به حدی ارزشمند می باشد که بنای امامزاده در سال 1351 هجری شمسی در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت. هلاکو میرزا فرزند فتحعلی شاه قاجار در سال 1174 هجری شمسی، این محل را مورد مرمت و بازسازی قرار داد. در گذشته چنار قطور و تنومندی در وسط محوطه امامزاده وجود داشت که در دهه 1370 در جریان بازسازی محوطه قطع گردید.
بر اساس اسناد تاریخی، این امامزاده در اردبیل سکونت داشته است. هر چند پس از شهادت، سر مبارک ایشان را باری حاکم ری می فرستند که شیعیان سر مبارک امامزاده صالح (ع) را در روستایی نزدیک ری یعنی همین میدان تجریش امروزی به خاک می سپارند.
تکیه بازار تجریش تهران
در انتهای بازار تجریش، محوطه بزرگی به عنوان میدان میوه و تره بار به چشم می خورد که اگر کمی دقت کنید، نشانه هایی از تکیه بزرگ تجریش را در آن مشاهده خواهید کرد. در اصل، تکیه بزرگ تجریش شامل تکیه بالا و تکیه پایین می شود که حدود 220 سال پیش از دوران حکومت قاجار ساخته شده است و به عنوان قدیمی ترین تکیه های شهر تهران به شمار می آید.

تکیه تجریش ارتباط تنگاتنگی با نماد های شهری دارید. به طوری که هم بخشی از بازار تجریش به حساب می آید و هم میوه فروشی و… در آن دایر می باشد.
باغداران و روستاییان تجریش در ابتدای قرن دوازدهم هجری شمسی، تصمیم گرفتند ساختمانی را به منظور عزاداری سید الشهدا (ع) بنا کنند. مردم این منطقه تا پیش از این برای عزاداری در مسجد جامع گرد هم جمع می شدند یا در خانه های خود از عزاداران پذیرایی می کردند. با افزایش و تراکم جمعیت در این منطقه، دیگر امکان پاسخگویی به افراد بیش تر نبود و به همین خاطر تصمیم به ساخت تکیه گرفتند.
کار ساخت تکیه با مساحت تقریبی 1100 متر مربع در سال 1176 هجری شمسی به اتمام رسید و مورد استفاده قرار گرفت. با این حال، محوطه داخلی آن مسقف ساخته نشده بود که در ادامه مجبور به ساخت 600 متر مربع سقف برای بخش وسط آن شدند.
عزاداری های محرم و صفر هر سال با شکوه خاصی در این محل برگزار می شد تا این که سیل ویرانگر سال 1366 هجری شمسی که بخش هایی از تجریش را ویران کرد، به این تکیه بزرگ نیز آسیب های وارد نمود. اگر چه طاق نما ها و سقف آن سالم ماند و مردم این تکیه را سر پا کرده به تعمیر آن مشغول شدند.
تکیه بزرگ تجریش محوطه ای بزرگ و چند ضلعی دارد که وسط آن برای سن تعزیه طراحی شده است و در ایام محرم دو تا دور آن با فرش پوشانده می شود. ساختمانی دو طبقه نیز دور این حسینیه قرار دارد که در ایامی به غیر از مراسم عزاداری امام حسین (ع) به عنوان محل کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد.
در بخش غربی این تکیه یک مغازه چند دهنه به چشم می خورد که نسبت به دیگر مغازه ها، از ارتفاع بیش تری برخوردار شده است و شاه نشین می باشد. در اطراف محوطه تکیه، طاق نما هایی به چشم می خورد که برای 11 ماه از سال به کاسبان اجاره داده می شود و تمام مبلغ دریافتی به منظور امور مربوط به تکیه خرج می شود.
اهمیت و ارزش تکیه تجریش به قدری می باشد که در 25 مهر ماه سال 1383 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. علاوه بر این، در این تکیه تعزیه های با شکوهی برگزار می گردد که به عنوان میراث معنوی به ثبت رسیده اند.
تکیه بزرگ تجریش از قدیمی ترین محافل عزاداری امام حسین (ع) در شمال پایتخت به حساب می آید که به دلیل قرار گیری در بازار تجریش و موقعیت مکانی آن در مجاورت امامزاده صالح (ع)، تاثیر چشم گیری در شناساندن قیام عاشورا به گردشگران خارجی دارد.
تکیه پایین تجریش
تکیه پایین در کنار مسجد اعظم تجریش واقع شده است که در گذشته بام و 20 طاق نما آن را تشکیل می دادند تا این که در اوایل سده خورشیدی برای آن سقف شیروانی نصب شد. این تکیه در انتهای کوچه ذغالی ها (خیابان محمودی) قرار گرفته است.

کاسبان تکیه پایین، بر آیینی قدیمی با فرا رسیدن محرم، دست از کار می کشند و میدان تکیه پایین را برای عزاداری امام حسین (ع) آماده می کنند و نخل قدیمی تکیه را برای آیین نخل گردانی به میدان می آورند.
با این حال، هم چون گذشته در این محل مراسم تعزیه برگزار نمی شود. اما هم چنان اهالی قدیمی تجریش خود را به تکیه می رسانند تا چراغ مجلس عزا را روشن نگه دارند.
معرفی دیدنی های اطراف بازار تجریش تهران
دربند: این مکان در سه کیلو متری بازار تجریش واقع شده است و به دلیل داشتن آب و هوای بسیار عالی، در فصول گرم سال محلی ایده آل برای تفریح به شمار می آید. بسیاری از اهالی شهر تهران و پایتخت نشینان از شلوغی و آلودگی های شهر، به این محل پناه می آورند. چرا که هم می توانند از چشم انداز دیدنی و زیبای آن بهره مند شوند و هم با چشیدن طعم خوراکی ها و غذا ها، شکم گردی نمایند. علاوه بر این، در صورتی که به کوهنوردی علاقه داشته باشید، می توانید بدون فاصله گرفتن از شهر، از هوای مطبوع و محیط دیدنی دربند لذت ببرید.
کاخ سعدآباد: مجموعه تاریخی و فرهنگی سعد آباد، از معروف ترین دیدنی های تاریخی معاصر ایران به حساب می آید که به عنوان محل زندگی آخرین پادشاهان دوره قاجار و پهلوی مورد استفاده قرار می گرفته است. این مجموعه که در پای کوه توچال واقع شده است، از 18 کاخ تشکیل شده است که پس از انقلاب اسلامی ایران، تغییر کاربری پیدا کرده است و بسیاری از آن ها اکنون به عنوان موزه استفاده می شوند و تعداد دیگری نیز به امور اداری و با نهاد ریاست جمهوری اختصاص داده شده اند.
کاخ نیاوران: کاخ نیاوران از دیگر دیدنی های شهر تهران می باشد که در منطقه خوش آب و هوای شمیرانات قرار دارد و در باغی به بزرگی 11 هکتار ساخته شده است. کاخ نیاوران پیش از انقلاب به عنوان ییلاق خانواده محمد رضا شاه پهلوی مورد استفاده قرار می گرفت و پس از انقلاب ایران، به موزه تبدیل شد. دسترسی به این باغ از طریق خیابان باهنر (نیاوران) امکان پذیر می باشد. ضمن این که پارک نیاوران در قسمت جنوبی کاخ واقع شده است.

باغ فردوس: باغ فردوس که قدمتی برای دوران قاجار و پادشاهی محمد شاه دارد، در فهرست آقار ملی کشور به ثبت رسیده است. این باغ در سال 1381 به موزه سینمای ایران تبدیل شد و بخش های مختلفی نظیر تالار آغاز گران، تالار معاصران، تالار نام آوران، بخش سینمای کودک و نوجوان، بخش سینمای دفاع مقدس، تماشاخانه، بخش صدا و دوبله، خانه فرهاد و اتاق علی حاتمی را در خود جای داده است.
در صورتی که شما هم تجربه و خاطره ای از حضور در بازار تجریش تهران دارید، آن را در انتهای این مطلب با دیگر کاربران با من بیا به اشتراک بگذارید.
پرسش های متداول
بازار تجریش کجا است؟
بازار تجریش در منطقه شمیرانات تهران و در فاصله میدان تجریش و میدان قدس واقع شده است.
بازار میوه تجریش چه ویژگی هایی دارد؟
بارز ترین ویژگی بازار میوه تجریش را می توان فروش میوه های کمیابی دانست که شاید هیچ وقت ندیده باشید. هم چنین میوه هایی که دیگر فصل آن ها تمام شده است و احتمالا نمی توانید در هیچ کجای پایتخت پیدا کنید، در این بازار به فروش می رسند.
بازار تجریش چه روز هایی باز می باشد؟
بازار تجریش در تمام ایام هفته و روز های جمعه باز است و مغازه های آن فعالیت می کنند.
چطور به بازار تجریش برویم؟
دسترسی به بازار تجریش از طریق مترو، خودرو شخصی، اتوبوس و تاکسی امکان پذیر می باشد. هر چند به دلیل شلوغی و ترافیک همیشگی در این منطقه بهتر است خود را با وسایل نقلیه عمومی نظیر مترو به بازار تجریش برسانید.