فرش دستباف؛ صنعتی اشتغالزا و ارز آور برای کشور
مدیر عامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف گفت: صنعت فرش در امنیت اجتماعی و شغلی قالیبافان و تولید کنندگان فرش موثر است و علاوه بر اشتغالزایی، موجب رونق صادرات و ارزآوری برای کشور می شود.
عبدالله بهرامی در گفت وگو با خبرنگار با ما من بیا، اظهار کرد: به منظور تشویق علاقه مندان به تاسیس تعاونی در حوزه فرش دستباف و همچنین ارائه مشاوره و دریافت مجوز فعالیت تولید در تعاونی ها تشکیل میز فرش را در اتاق های تعاون تمام استان ها در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷۰۰ تعاونی فرش در کشور فعالیت دارند و با توجه به جامعه بزرگ تعاونی های فرش دستباف، اولویت ما خدمت رسانی به اعضا و متقاضیان علاقمند به تشکیل تعاونی فرش است.
مدیر عامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف در ادامه مالیات بر ارزش افزوده را یکی از موانع پیش روی قالیبافان عنوان کرد و گفت: اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، ضمن تحمیل افزایش قیمت تمام شده بر تولید کنندگان و صادر کنندگان، موجب کاهش قدرت رقابت پذیری در بازار های هدف می شود لذا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در اهمیت تولید و رفع موانع آن انتظار می رود، حمایت شایسته تری از فرش دستباف صورت گیرد.
به گفته بهرامی، صنعت فرش از جمله مشاغلی است که در امنیت اجتماعی و شغلی قالیبافان و تولید کنندگان فرش موثر است و علاوه بر اشتغالزایی، در صادرات و ارزآوری برای کشور نیز نقش به سزایی دارد.
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون در پایان از بهره مندی تعاونی های فرش و صنایع دستی از مزایای شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: در راستای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام گذاری شده است، شرکت های تعاونی در حوزه فرش و صنایع دستی بهره مندی از فناوری های دانش بنیان را دنبال خواهند کرد.
منبع: ایسنا