منطقه سلطان احمد استانبول
آنتالیا و استانبول دو شهر گردشگری در کشور ترکیه به حساب می آیند که سالانه میزبان میلیون ها نفر گردشگر داخلی و خارجی هستند. اما شهر استانبول با داشتن جاذبه های تاریخی و طبیعی بیش تری، یک مقصد بی نظیر به حساب می باشد.
سفر به شهر استانبول همواره در میان گردشگران محبوب بوده است. این شهر از دو بخش اروپایی و آسیایی تشکیل شده است که در بخش آسیایی مکان های دیدنی بسیار زیبایی در منطقه ای به نام منطقه سلطان احمد واقع شده اند. به همین دلیل گردشگران به سمت این محله سوق پیدا می کنند و محو زیبایی های دیدنی های این محله می شوند.
اگر تصمیم دارید تا برنامه سفر به استانبول خود را زمان بندی کنید تا از تمام دیدنی های این شهر بازدید نمایید، با من بیا را در این مطلب همراهی نمایید تا به خوبی با تمامی جاذبه های گردشگری منطقه سلطان احمد استانبول آشنا شوید.
معرفی منطقه سلطان احمد ترکیه
در قلب شهر استانبول، منطقه ای به نام منطقه سلطان احمد وجود دارد که به عنوان خانه برخی از تاریخی ترین مکان ها و جاذبه های گردشگری این شهر شناخته می شود. در واقع منطقه سلطان احمد در گذشته پایتخت امپراتوری های روم شرقی و عثمانی بوده است!
در بخش شرقی این محله، قصر توپکاپی واقع شده است. قصری که در واقع مرکز حکومت عثمانی و محل اقامت تمام شاه های این سلسله برای قرن ها بوده است. این قصر، رو به تنگه بسفر و در دهانه شاخ طلایی قرار گرفته است و پشت آن دو مرکز دیدنی و مشهور استانبول یعنی مسجد آبی و مسجد ایا صوفیه خود نمایی می کنند.
هنگامی که از میدان هیپودروم عبور می کنید، حتما فراموش نکنید که سری هم به آب انبار باسیلیکا بزنید و نگاهی هم به موزه موزائیک بی اندازید که آثار به جا مانده از امپراتوری روم را در خود جای داده است و تداعی کننده قسطنطنیه آن زمان می باشد!
سه ساختمانی که موزه های باستان شناسی استانبول را در بر می گیرند، مجموعه ای بی نظیر از مصنوعات متعلق به تمدن باستانی به شمار می آیند که زمانی بر آنتالیا و مناطق اطراف حکومت می کردند.
منطقه سلطان احمد کجا است؟
منطقه سلطان احمد در یک شبه جزیره بر فراز تنگه بسفر تا آسیا قرار دارد. برای دسترسی به منطقه سلطان احمد راه های زیادی وجود دارد که در ادامه مهم ترین و مناسب ترین آن ها را بیان کرده ایم:
از فرودگاه جدید استانبول با خرید کارت استانبول می توانید با استفاده از اتوبوس مستقیما به ایا صوفیه بروید.
از فرودگاه صبیحه گوکچن با اتوبوس به میدان تکسیم و از آن جا با استفاده از مترو و یا تراموا به سمت منطقه سلطان احمد حرکت کنید.
یک خط تراموای مدرن در امتداد شهر قدیمی استانبول حرکت می کند و گالاتا را به نواحی شمالی شهر و حومه های غربی متصل کرده است. این خط در سلطان احمد نیز ایستگاه دارد.
با استفاده از خط 61B اتوبوس، از تکسیم به بایزید بروید و سپس از آن جا با استفاده از تراموا به منطقه سلطان احمد بروید.
در منطقه سلطان احمد چه کاری انجام دهیم؟
پیاده روی در میان دیوار های باستانی شهر، چانه زدن در بازار ها، تماشای فضای مقدس مسجد های عثمانی، نوشیدن یک نوشیدنی خنک در یک کافه بر روی بام، تماشای غروب آفتاب در خلیج شاخ طلایی و یا حتی استراحت کردن در حمام ترکی، همگی از جاذبه های منطقه سلطان احمد و همین طور شهر قدیمی استانبول هستند که انتظار شما را می کشند.
پیاده روی در میان دیوار های باستانی شهر از دریای مرمره تا خلیج شاخ طلایی
دیوار های افسانه ای تئودئوس برای هزار سال، شهر را از هجوم آتیلا، رهبر قوم هان یا عرب های مسلمان در امان نگه داشتند تا در نهایت، در سال 1453، شهر قسطنطنیه توسط ترک های عثمانی به تسخیر درامد. این دیوار ها، مربوط به دوره آخر رومیان می باشد که با داشتن طولی معادل 6.5 کیلو متر شبیه به ستون فقرات، از دریای مرمره تا خلیج شاخ طلایی در این شبه جزیره امتداد پیدا کرده اند.
در محله هایی گردشگران هم از آن ها عبور نمی کنند، قدم بزنید و رستوران هایی که در مسیر شکاف های این دیوار فعالیت دارند و فروشگاه های چای دودی و باغ های کوچک در خندق دیوار را تماشا نمایید. تماشای مناطقی مانند کلیسای ناجی مقدس چورا (موزه کاریه)، که به دلیل موزائیک هایش به شهرت رسیده است و یا مسجد زیبای عثمانی مهر ماه سلطان و همین طور کاخ سابق امپراتور های روم شرقی و کاخ تکفور را از دست ندهید.
نکته: برای رعایت امنیت خودتان از قدم زدن در میان دیوار ها در زمان غروب و تاریکی هوا خودداری کنید. به منظور رسیدن به جنوبی ترین بخش دیوار ها، می توانید از خطر متروی مارمارای استفاده نمایید. هنگامی که به انتهای مسیر پیاده روی شیدید، از منطقه آیوان سارای، یک قایق اجاره کنید و برای تماشای خلیج شاخ طلایی عازم شوید.
با حمام بخار به خودتان استراحت دهید!
با توجه به این که در دین اسلام، از نظافت گفته شده است و روز هایی وجود داشته اند که خانه ها از منبع آب برخوردار نبوده اند، حمام ها نقش مهمی را در زندگی شهری ایفا می کردند. معابد بزرگ گنبدی شکل در میان خانه های بزرگ چوبی شهر توسط سلطان ها تبدیل به حمام ها شدند. امروزه گردشگران به منظور تجربه حمام، به این مکان ها مراجعه می کنند و روی مرمر گرم لم می دهند و یا خودشان را با آب گرم در تشت های مسی زیبا می شویند. حضور دلاک های حرفه ای و استفاده از خدمات آن ها، در این حمام نیز می تواند لذت حمام ترکی را برای شما دو چندان کند.
حمام ایا صوفیه خرم سلطان، جاله اوغلو و حمبرلیتاش، سه الماس در شهر قدیمی به شمار می آیند که به هیچ وجه نباید آن ها را فراموش کنید.
حمام خرم سلطان که از سال 2011 فعالیت خود را برای عموم آغاز کرده است، یکی از شیک ترین و لوکس ترین های منطقه سلطان احمد می باشد. این حمام را معمار سنان به دستور سلطان سلیمان برای همسر ایشان یعنی خرم سلطان بنا کرده است و امروز به عنوان یک اسپای مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت های خدمات ارائه شده در این حمام چندان ارزان نیست و علاوه بر خدمات سنتی حمام، خدمات مدرنی مانند آروما تراپی نیز ر آن ارائه می شود. حمام گدیک پاشا در بخش زنانه و مردانه، از استخر و سونا برخوردار شده است و ارزان ترین حمام موجود در منطقه سلطان احمد به شمار می آید. حمام سلیمانیه نیز تنها حمام مختلط مختص زوج ها و خانواده ها در این منطقه می باشد و مجرد های حق ورود به آن را ندارند.
نکته: حمام هایی که نام برده شدند، دارای بخش های جداگانه برای مردان و زنان هستند.
از خیابان های بالات و فنر دیدن کنید!
خیابان های باریک و پوشیده شده از سنگ فرش دو منطقه بالات و فنر در دامنه کوه تا آبشار شاخ طلایی، در دوره ای به عنوان محل زندگی یهودیان، ارامنه و یونانیان شناخته می شدند.
برخی از ساختمان های مسکونی تخریب شده با سبک اروپایی مربوط به اواخر قرن نوزدهم در این منطقه، خریداری و پس از بازسازی تبدیل به کافه های با سبک قدیمی در اطراف کلیسا یونانی ارتدوکس سنت جورج شده اند. اگر تصمیم به گشت و گذار دارید، این منطقه می تواند گزینه خوبی به شمار آید. البته بازدید از کلیسا بلغاری عجیب سنت استفان که به تازگی مورد بازسازی قرار گرفته است را فراموش نکنید.
نکته: کشتی های مسافربری از لنگرگاه در کاراکوی حرکت می کنند و در دو منطقه بالات و فنر توقف دارند.
در میان بازار های استانبول غرق شوید!
بازار بزرگ با داشتن 4000 مغازه و فروشگاه و بازار کوچک تر ادویه یا همان بازار مصری ها، شاید ویژه جهانگردان باشند ما این معابد گنبدی شکل مربوط به اواخر قرون وسطی کماکان بازدید کنندگان بسیاری را به سمت خود می کشانند.
به هزار توی بازار بزرگ بروید و از طراحی های تقلبی جین و فرش های دستباف ترکی، ژاکت های چرمی و طلا های سنتی دیدن کنید. بازار ادویه نیز با داشتن ادویه های معطر و میوه های خشک شده و همین طور آجیل و فضای جذاب ترکی، می تواند برای ساعت ها شما را سرگرم کند.
نکته: از خروجی غربی بازار ادویه خارج شوید و گشت و گذار در خیابان شلوغ و پر هیاهوی حصیر جیلار و حصیر بافان را تجربه کنید. مغازه های کوچک و سنتی در این خیابان ها همه چیز از جارو های حصیری تا پسته های صادراتی را به فروش می رسانند. اگر بوی قهوه حواستان را به خودش جلب کرد، به دلیل وجود کوروکاه وچی مهمت افندی، یکی از قدیمی ترین مغازه های قوه فروشی کشور ترکیه می باشد که می توانید از آن نیز دیدن کنید.
روی پشت بام بنوشید و از مناظر وسیع لذت ببرید
با این که چند مورد استثنا وجود دارد، اما لازم است بدانید که شهر قدیمی استانبول و منطقه سلطان احمد به دلیل فعالیت های شبانه اش به شهرت نرسیده است. اگر چه رستوران ها و هتل ها، بهترین انتخاب ها برای یک نوشیدنی عصرانه در این منطقه به شمار می پایند اما تراس هتل آرکادیا بلو در زمان غروب برای تماشای مناظر نفس گیری از گنبد ها مناره های شهر قدیمی چیز دیگری است!
نکته: تراس های چند طبقه کافه آقا کاپیسی که در یک خیابان باریک، پایین تر از مسجد سلیمانیه واقع شده اند، مناظر زیبا و بی نظیری از پل گالاتا و تنگه بسفر را در اختیار شما قرار خواهند داد. با این حال هتل نیستند و منو آن ها فقط شامل چای، قهوه ترک و شربت های میوه ای می شود.
اسکله گالاتا را در غروب تماشا کنید!
از منطقه شلوغ بازار در اطراف پل گالاتا در هنگام غروب آفتاب، به سمت پایین حرکت کنید تا متوجه شوید خلیج شاخ طلایی، چگونه نام خود را گرفته است! به تماشای سایه های گنبد ها و مناره های بلند و باریک مسجد سلیمانیه بر فراز سومین تپه شهر مشغول شوید و از یک نوشیدنی خنک در یکی از کافه های کوچک و صمیمی روی پل لذت ببرید.
نکته: در زمان قدم زدن و عکاسی، مراقب دیوار های پل باشد. ماهیگیران محلی بسیاری با قلاب ها و طعمه های خود در آن جا مشغول ماهیگیری هستند.
مسجد دیدنی ایا صوفیه و مسجد سلطان احمد را از دست ندهید!
بیش از یک هزار سال تاریخ، این دو بنای تاریخی و نمادین شهری را از یکدیگر جدا کرده است که تنها 500 متر با هم در قلب منطقه سلطان احمد فاصله دارند. مسجد ایا صوفیه یا همان کلیسای حکمت مقدس در سال 527 به دستور یکی از امپراتور های مهم روم شرقی به نام ژوستینین ساخته شد.
این بنا امروزه به عنوان موزه مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال وجود گنبد مرکزی اعجاب انگیز آن به همراه طراحی داخلی تزیین شده به موزائیک های طلایی، یکی از زیبا ترین ساختمان های جهان به شمار می آید.
می توانید با یک پیاده روی کوتاه و عبور کردن از یک میدان سبز دارای فواره به مسجد گنبد آبی یا همان مسجد سلطان احمد بروید که درست در رو به روی خود با مسجد ایا صوفیه همسایه شده است. این مسجد نامش را از 20 هزار کاشی بزرگ آبی رنگ ایزنیکی که داخل آن را مزین و چشم نواز کرده، گرفته است.
نکته: حتما در طول شب از میدان میان این دو بنا دیدن نمایید تا زیبایی معماری آن ها را در نور کم شب مشاهده کنید.
خرید سبزی از چهارشنبه بازار را از یاد نبرید!
قدیمی ترین، بزرگ ترین و پر جنب و جوش ترین بازار خیابانی شهر، نام خودش را به کل منطقه هدیه کرده است! چهارشنبه! این بازار که کیلو متر ها در طول خیابان از مسجد سلطنتی فاتح ادامه پیدا می کند، پر از غرفه ها و فروشگاه هایی است که میوه، سبزیجات، ظروف خانگی و لباس به بازدید کنندگان و مراجعین ارائه می دهند.
چهارشنبه برای داشتن فضای محافظه کارانه خود به شهرت رسیده است. از این انتظار این را داشته باشید که فروشندگان لباس های سنتی به تن کرده باشند!
بازدید از کاخ توپکاپی، مرکز قدرت یک امپراتوری را از دست ندهد!
کاخ توپکاپی، از مجموعه ساختمان هایی در میان باغ ها تشکیل شده است که سبک قصر ورسای را به رخ می کشند و برای بازدید از آن حداقل یک نصف روز زمان نیاز می باشد! از این کاخ، سلطان های عثمانی یک امپراتوری را از بالکان ها تا عربستان و از آفریقای شمالی تا کریمه اداره می کردند. از مهم ترین جاذبه های دیدنی این بنای شکوهمند، می توانیم به کوشک های کاشی کاری شده، باغ های تفرجگاهی، موزه های اسلحه و آشپزخانه های وسیع و همین طور مناظر دیدنی بر قرار بسفر تا آسیا اشاره کنیم.
معرفی دیگر جاذبه های گردشگری منطقه سلطان احمد استانبول
دیدنی های جذاب و خیره کننده منطقه سلطان احمد صرفا به موارد گفته شده محدود نمی شوند و جاذبه های گردشگری دیگری در این منطقه انتظار گردشگران و بازدید کنندگان را می کشند که در ادامه به معرفی آن ها پرداخته ایم:
پارک گلخانه استانبول
در شهر استانبول تنها چند فضای سبز گران بها وجود دارد. به همین دلیل پارک گلخانه استانبول به خوبی در میان دیده شده است. فضای درختان چنار و چمن، آلاچیق های خنک و گل کاری زیبای این پارک، یک مکان مناسب برای در امان ماندن از شلوغی و کسب آرامش را فراهم کرده اند.
در صورتی که فرصت کافی در اختیار داشتید، حتما تا انتهای پارک پیاده روی کنید و از منظره تنگه بسفر و دریای مرمره در انتهای مسیر لذت ببرید. هم چنین داخل پارک می توانید از موزه تاریخ علوم و فن آوری در اسلام نیز دیدن نمایید.
میدان ارابه رانی (میدان هیپودروم)
برای لذت بردن از میدان ارابه رانی، فقط کافیه کمی از قوه تخیل خود استفاده کنید. این میدان در زمان اپراتوری روم به منظور ارابه رانی مورد استفاده قرار می گرفت. گردشگران می توانند در زمان بازدید از این مکان، از تفریحاتی که در میدان وجود دارد نیز استفاده کنند.
در این مکان نبود ردیف های صندلی مملو از جمعیت و چهار مجسمه برنزی اسب در اندازه واقعی، به طور کامل دیده می شوند. ونیزی ها در طول جنگ های صلیبی دوم، این مجسمه ها را غارت کردند و در حال حاضر این اسب ها در ورودی کلیسای سنت مارک در ونیز جا خوش کرده اند.
موزه باستان شناسی استانبول
موزه باستان شناسی شهر استانبول از سه ساختمان تشکیل شده است که در فضای باز جلوی قصر توپکاپی قار گرفته اند. این موزه مجموعه ای از آثار و تاریخ به مانده از هزاران سال حکمرانی تمدن های موجود در کشور ترکیه را به نمایش گذاشته است.
موزه اصلی در سال 1891 تاسیس شده است. همان دوران که باستان شناس و نقاش آینده نگر، عثمان مدی بی، تلاش کرد تا عتیقه جات بومی و برخی وسایل به جا مانده از کشور های تحت حکومت اپراتوری عثمانی را در کشور نگهداری نماید.
از زیبا ترین و تاثیر گذار ترین این آثار به جا مانده، می توانیم به تابوت اسکندر اشاره کنیم. تابوتی که در لبنان پیدا شد و بر روی آن نقوشی از جنگ های اسکندر گجستک حکاکی شده است.
موزه تاریخ علوم و فن آوری در اسلام
در قسمت غربی پارک گول هانی و در اصطبل سابق قصر توپکاپی، موزه تاریخ علوم و فن آوری در اسلام واقع شده است. موزه ای که به دانشمندان، مخترعان و فیزیک دانان مسلمان قرون وسطا و البته فن آوری و دانش رو به جلوی اسلام در زمان پرداخته است.
در این نمایشگاه موضوعات مختلفی مانند ستاره شناسی، راه بری، ریاضی، فیزیک، جنگ و پزشکی مورد بررسی قرار گرفته اند. البته نباید این را فراموش کنید که تمامی آثار به نمایش گذاشته شده در این موزه، اصل نبوده و صرفا برای نمایش در موزه ساخته شده اند.
ایا صوفیه کوچک
این کلیسا توسط یوستینیانوس برای دو قدیس به نام های سرگیوس و یاکوس ساخته شده است. نام آن نیز به دلیل شباهتی که به ایا صوفیه دارد، ایا صوفیه کوچک انتخاب شده است. البته این کلیسا خیلی پیش تر از ایا صوفیه بنا شده است.
ایا صوفیه کوچک سال 1500 و توسط حسین آغا، خواجه رئیس بایزید دوم به مسجد تبدیل شد. با دیگر اثر زیادی از موزائیک های این مکان به جا نمانده است، اما هم چنان می توان از کتیبه یونانی یوستینیانوس، همسرش تئودورا و تمام قدیسان را در ردیف کتیبه ها دیدن کرد. ستون های از جنس مرمر و نوع تزیینات سبز رگه دار، با سر ستون های تزیین شده، باعث باشکوه تر دیده شدن این کلیسای قدیمی شده اند.
موزه موزائیک
موزه موزائیک شهر استانبول، خانه موزائیک های اولیه به جا مانده از کاخ بزرگ روم یا همان اقامتگاه اشرافی اولین امپراتور های رومی می باشد. برای بازدید از این موزه، می توانید از طریق بازار آستارا اقدام نمایید.
در گذشته این اقامتگاه بزرگ از چندین تراس، قصر های مختلف، کلیسا و پارک تشکیل شده بود. هر چند که تنها آثار به جا مانده مرتبط به تحقیقات باستان شناسی سال 1935 می باشد که گفته می شود از زمین حیاط قصر یافت شده اند و موزائیک های به جا مانده از قرن ششم هستند.
نقش های ساخته شده با موزائیک تصاویری از گل ها، حیوانات، صحنه های مرتبط به شکار و شخصیت های افسانه ای را به نمایش گذاشته اند.
موزه هنر اسلامی و ترکی
سلطان سلیمان به سنان معمار ماموریت داد تا قصر بزرگ سنگی را که مشرف به میدان ارابه رانی بود، برای شوهر خواهرش، یعنی ابراهیم پاشا بسازد. این بنا امروزه مثال زنده ای معماری سکولار عثمانی به شمار می آید. این قصر در حال حاضر به عنوان موزه هنر های اسلامی و ترکی مورد استفاده قرار می گرید که آثار منحصر به فردی از هنر اسلامی – ترکی از قرن هفتم تا بیستم را به نمایش گذاشته است.
جالب است بدانید که این موزه یکی از مورد توجه ترین گنجینه های فرش های آنتیک در جهان می باشد که سالانه میزبان بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است!
مسجد سوکولو محمد پاشا
این مسجد برای سوکولو محمد پاشا و در سال 1571 بنا شده است. با این که مسجد نام برده شده به عظمت و شکوه مسجد سلیمانیه نیست، اما بسیاری آن را به عنوان زیبا ترین مسجد ساخته شده توسط استاد سنان معمار به حساب می آورند.
مراکز خرید منطقه سلطان احمد
هنگامی که به شهر استانبول سفر می کنید، علاوه بر بازدید از آثار تاریخی منحصر به فرد، باید زمانی را نیز برای خرید کردن در نظر بگیرید. شهر استانبول، به عنوان شهر خرید شناخته می شود. هر چند در بخش قدیمی این شهر، پاساژ ها و فروشگاه های زیادی فعالیت نمی کنند. اما باز هم انگشت شمار، مراکزی دیده می شوند که آشنایی با آن ها چندان هم خالی از لطف نیست:
بازار آستارا
بازار آستارا دقیقا پشت مسجد آبی واقع شده است. در این بازار اغلب مواردی مانند فرش، سرامیک و صنایع دستی با قیمتی بسیار ارزان تر از بازار بزرگ ارائه می شوند.
گالری قیصریه
گالری قیصریه، بهترین کتاب فروشی شهر استانبول به حساب می آید. این کتاب فروشی کتاب های ناب تاریخی و همین طور کتاب های مرتبط با تاریخ کشور ترکیه را به فروش می رساند.
گالری آیدین
اگر به گالری آیدین بروید، با مجموعه ای قدیمی و آنتیک از فرش های ترکی، ایرانی، گرجی و قفقازی رو به رو خواهید شد. هم چنین عدنان آیدین، مالک این فروشگاه در تعمیر فرش و عتیقه جات مهارت و تبحر شگفت انگیزی دارد!
مرکز خرید هیستوریا
هیستوریا، اولین مرکز خرید مدرن در استانبول قدیم به حساب می آید و به منظور خرید کالا های جدید تر، گردشگران را به سمت خود می کشاند. در این مرکز خرید رستوران و سالن سینما نیز وجود دارد که می توانید برای به در کردن خستگی گشت و گذار در منطقه سلطان احمد به آن ها مراجعه نمایید.
رستوران های منطقه سلطان احمد ترکیه
بخش ها و قسمت های مختلفی در منطقه سلطان احمد وجود دارند که هر کدام با کاربری منحصر به فرد، فعالیت دارند. رستوران هایی که در این منطقه خدمات خود را ارائه می دهند، هم از نظر انواع خوراک و هم از نظر قیمت، تنوع کافی را در اختیار شما قرار خواهند داد که در ادامه به بررسی آن ها پرداخته ایم:
رستوران های ارزان
کوفته پزی سنتی سلطان احمد
کوفته یکی از مشهور ترین غذا های ترکی می باشد که رستوران ها در طبخ آن به بهترین شکل ممکن، در رقابت هستند. در صورتی که می خواهید غذا هایی مانند کوفته، کباب بره و یا سالاد مشهور پیاز (سرو لوبیا در روغن زیتون) را با قیمتی مناسب تست کنید، حتما به این رستوران سری بزنید.
رستوران چشمه
چند قدم آن طرف تر از آثار تاریخی محله سلطان احمد، رستوران چشمه را با کیفیتی مناسب و همین طور قیمت هایی مقرون به صرفه مشاهده خواهید کرد. در این رستوران امکان استفاده از فضای داخلی و یا فضای زیبای بیرونی وجود دارد.
رستوران دوی دودی
دوی دوی به معنی سیر بودن می باشد. در این رستوران انواع کباب و پیده که نوعی پیتزای ترکی می باشد، به گردشگران و بازدید کنندگان ارائه می شود. این رستوران به دلیل داشتن قیمت های پایین و همین طور غذا هایی که سرو می کند، در میان کارگران هم به شهرت رسیده است.
رستوران های متوسط
موزائیک
موزاییک یک خانه مورد بازسازی قرار گرفته از قرن نوزدهم میلادی می باشد. علاوه بر طراحی زیبا و معماری چشم نواز و جالب توجه این رستوران، منوی ارائه شده از تنوع کافی برخوردار شده است و انواع خوراک های ترکی و بین المللی در آن به چشم می خورند. در این گروه رستوران های دیگر مانند روملی و خانه ماهی سلطان احمد نیز قرار می گیرند.
خراسانی
از برجسته ترین رستوران های این دسته، رستوران خراسانی می باشد که غذا های عربی و کردی را در منو خود جای داده است. در این مکان نیز امکان استفاده از فضای داخلی و هم چنین فضای بیرونی رستوران وجود دارد.
رستوران های گران
دو رستوران گریتلی و سیزنز، جزو دسته رستوران های گران قیمت منطقه سلطان احمد می باشند. گریتلی غذا های دریایی را سرو می کند و سیزنز جزو رستوران های ترکی منطقه به شمار می آید که تمامی مواد غذایی مورد نیاز خود را از طریق مزارع و باغ های کشور ترکیه تامین می نماید.
هتل های منطقه سلطان احمد کشور ترکیه
در منطقه سلطان احمد، هتل های زیادی نیز وجود دارند که با بازه قیمت های مختلف، خدمات و امکانات مختلفی را در اختیار گردشگران و بازدید کنندگان قرار می دهند. در ادامه به بررسی آن ها در رده بندی قیمتی پرداخته ایم:
هتل های ارزان
آلرز
موقعیت مناسب و خوب به دلیل نزدیک بودن به میدان ارابه رانی، سرویس دوستانه، کف چوبی، مبلمان سنتی و قدیمی، این هتل را به انتخاب بسیاری از گردشگران تبدیل کرده است.
هاندان
هتل هاندان در نزدیکی جاذبه های گردشگری اصلی منطقه سلطان احمد واقع شده است و طراحی سنتی و قدیمی برای آن انجام گرفته است. در این هتل تنها صبحانه، آن هم از نوع خانگی سرو می گردد.
هتل های متوسط
اسانس
از هتل های زیبای شهر قدیم که در منطقه سلطان احمد فعالیت می کند، می توانیم به هتل اسانس اشاره کنیم. تمرکز اصلی این هتل بر روی جلب رضایت مشتری می باشد. از نظر دکوراسیون، اسانس از یک طراحی قدیمی ویکتوریایی – عثمانی برخوردار شده است که ظاهر مبلمان آن قدیمی دیده می شوند.
آرمادا
اگر به دنبال هتلی با فاصله کم نسبت به جاذبه های اصلی گردشگری شهر استانبول هستید، اقامت در هتل آرمادا را به شما پیشنهاد می دهیم. چرا که این هتل تنها 10 دقیقه با دیدنی های جذاب استانبول فاصله دارد و بیش تر اتاق های آن رو به دریا و یا رو به شهر، چشم انداز دارند. یکی از بهترین تجربه های اقامت در این هتل، به تماشای منظره زیبای ایا صوفیه و مسجد آبی مرتبط می شود.
هتل های گران
در رده بندی هتل های گران و خیلی گران می توانیم از دو هتل جلال سلطان و فور سیزن نام ببریم. هتل فور سیزن منطقه سلطان احمد در رده بندی هتل های لوکس قرار می گیرد. اتاق ها از چشم انداز دریای مرمر، شهر قدیمی و یا حیاط برخوردار شده اند. تراس بام هتل نیز منظره ای بسیار زیبا از شهر قدیم و آثاری مانند ایا صوفیه را در اختیار شما قرار خواهد داد.
اگر شما هم تجربه بازدید از منطقه سلطان احمد و جاذبه های تاریخی و خیره کننده آن را دارید، می توانید با سایر کاربران با من بیا در انتهای این مطلب، به اشتراک بگذارید.
پرسش های متداول
منطقه سلطان احمد کجا است؟
منطقه سلطان احمد در یک شبه جزیره بر فراز تنگه بسفر تا آسیا واقع شده است.
دلیل شهرت منطقه سلطان احمد چیست؟
منطقه سلطان احمد در گذشته پایتخت امپراتوری روم شرقی و عثمانی بوده است و امروزه خانه برخی از تاریخی ترین مکان های شهر استانبول می باشد.
مشهور ترین دیدنی های منطقه سلطان احمد کدام اند؟
بازار بزرگ استانبول، کاخ توپکاپی، مسجد آبی، ایا صوفیه و میدان هیپودروم برخی از مشهور ترین جاذبه های دیدنی منطقه سلطان احمد به شمار می آیند.
ارزان ترین هتل ها و رستوران های منطقه سلطان احمد کدام اند؟
برخی از هتل ها و رستوران های ارزان قیمت سلطان احمد شامل هتل آلرز، هتل هاندان، رستوران دوی دوی و رستوران چشمه می شود.